Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Photobucket
green light
Tuesday, January 31, 2012 ★ 9:43 AM │ (1) comment here
assalamulaikum.tak jawab dosa.

dalam tiga lampu isyarat. kenape la cq hanye pilih satu je.GREEN LIGHT.hurm..
 derama yang diceritakan seterusnye ni.mungkin tiade kene mengena untuk sesape yang telah berpindah ke rumah batu due ataupun masih bernafas di dunia ni.

copek jalan!

scene 1
"engko da ade "kawan" lum?? opss.selalu je si bonda tanye kat si dara.herm.si dara sudah kebuntuan nak menjawab soklan tu. rasenye lagi susah dari question muet (takhabishabis muet)


malu nak jwab

scene 2
"die ade mesej engko tak??kali ni si ayah pulak tanye soklan yang lain tapi same maksudnye.  si dara kebingungan lagi.  then si ayah kate kalau die yang masuk minang ko ayh terime je.haaaaaa?????/


pilh lah yang beragama.tapi bukan sekadar ade agama je ye!


                                                  ...........walauapepon...........

cepat ke lambat jodoh tu datang kite kene terima. percayalah jodoh kite dah ditetapkan.
...jangan dirisaukan dengan janji ALLAH yg pasti
...jangan jeles bile tengok kawan2 bahagia dengan kekasih mereka.
...jangan mudah terpedaya dengan text msj dari si lelaki yang"caring" dengan kamu tanpa bersebab.
...jangan lupe jaga hati kamu agar tak disakiti lagi.
...jangan lupe bersyukur di atas ke "break" an kamu kerana HE know best for us
...jangan lupe persiapkan diri sebelum memikul tanggungjawab nanti
...jangan lupe memohon doa agar ditemukan jodoh yang baek.

pesanan penaja.dari cq.fullstop.


OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss


I am Cik Qaseh and this is my blog, it's mine.
In this very little space from the World Wide Web,
this could be the only place where in i can have my freedom to express myself,
rant whenever i wanted to.
Thanks !
my Facebook
my Blogspot Profile


Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


credit: cherubicain & cik Cahaya

green light
Tuesday, January 31, 2012 ★ 9:43 AM │ (1) angels
assalamulaikum.tak jawab dosa.

dalam tiga lampu isyarat. kenape la cq hanye pilih satu je.GREEN LIGHT.hurm..
 derama yang diceritakan seterusnye ni.mungkin tiade kene mengena untuk sesape yang telah berpindah ke rumah batu due ataupun masih bernafas di dunia ni.

copek jalan!

scene 1
"engko da ade "kawan" lum?? opss.selalu je si bonda tanye kat si dara.herm.si dara sudah kebuntuan nak menjawab soklan tu. rasenye lagi susah dari question muet (takhabishabis muet)


malu nak jwab

scene 2
"die ade mesej engko tak??kali ni si ayah pulak tanye soklan yang lain tapi same maksudnye.  si dara kebingungan lagi.  then si ayah kate kalau die yang masuk minang ko ayh terime je.haaaaaa?????/


pilh lah yang beragama.tapi bukan sekadar ade agama je ye!


                                                  ...........walauapepon...........

cepat ke lambat jodoh tu datang kite kene terima. percayalah jodoh kite dah ditetapkan.
...jangan dirisaukan dengan janji ALLAH yg pasti
...jangan jeles bile tengok kawan2 bahagia dengan kekasih mereka.
...jangan mudah terpedaya dengan text msj dari si lelaki yang"caring" dengan kamu tanpa bersebab.
...jangan lupe jaga hati kamu agar tak disakiti lagi.
...jangan lupe bersyukur di atas ke "break" an kamu kerana HE know best for us
...jangan lupe persiapkan diri sebelum memikul tanggungjawab nanti
...jangan lupe memohon doa agar ditemukan jodoh yang baek.

pesanan penaja.dari cq.fullstop.


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST